Основна тематика пројекта јесте успостављање равнотеже између радних обавеза и приватног живота у руралним заједницама, уз креирање стручних обука за заинтересоване. Пројекат је подржан кроз програм Европске уније „Ерасмус плус“. Обуке су намењене представницима/ама локалних привредних субјеката, лицима заинтересованим за отпочињање сопственог бизниса као и за свим осталим лицима заинтересованим за похађање тематских обука. „Сомборски едукативни центар“ ће реализовати следеће обуке:

  1. Лидерство у управљању (3.11.2023. године, од 14:30 часова, Омладински клуб Општине Рашка, ул. Омладински центар бб, Рашка),
  2. Тимски рад (4.11.2023. године, од 9:30 часова, Омладински клуб Општине Рашка, ул. Омладински центар бб, Рашка), и
  3. Комуникацијске вештине (5.11.2023. године, од 9:30 часова, Омладински клуб Општине Рашка, ул. Омладински центар бб, Рашка).

Похађање обука је бесплатно.

Можете се пријавити за једну, две или за све три тематске обуке. ПРИЈАВЕ слати на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., у Inbox Канцеларије за младе Рашка или позвати на број 0655040836 (Ђорђе Радоичић, координатор пројекта). Од података је потребно доставити име, презиме, образовање и/или занимање.